Δωρεάν μεταφορικά από €59

phone
ΤΗΛΕΦΩΝΟ210 710 2220

Σχετικά με εμάς


Στο φυσικό μας χώρο, στο φαρμακείο μας στο Χαϊδάρι και πλέον μέσα από το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, σας παρέχουμε καθημερινά την καλύτερη εξυπηρέτηση με εξειδικευμένες γνώσεις και πάνω από όλα τις καλύτερες τιμές, για Καλλυντικά, Βιταμίνες, προϊόντα για το μωρό, και πολλά ακόμα, που θα σας φέρνουν τακτικά στην ιστοσελίδα μας!

Προτεραιότητα μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, προσφέροντας του επιλεγμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του.


Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων και με κύριο γνώμονα τις δικές σας ανάγκες σχεδιάσαμε ένα εύχρηστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον με σκοπό τη καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα και προϊόντα διατροφής, ομοιοπαθητικά προϊόντα, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προιόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο μας. Με την επιστημονική μας κατάρτιση αλλά και τη πολύχρονη εμπειρία μας, στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!